Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 25 g azeite
- 50 g água
- 1 c. sopa de açúcar
- 1 c. chá de sal
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 200 g cerveja
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de orégãos
Base
- 350 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 350 g tomate maduro cortado em quartos
- 30 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
Recheio de legumes
- 2 dentes de alho
- 25 g azeite
- 50 g curgete cortada em cubos pequenos
- 80 g alho-francês cortado em rodelas
- 70 g milho cozido escorrido
Montagem das pizas
- 8 salsichas cortadas em rodelas
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- 150 g presunto fatiado
- Rúcula q.b. p/ guarnecer
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1077.2 kJ / 257.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 497.4 mg
Alternativní recepty
Pão de alho
1 Std. 15 Min
Calzone
1 Std. 55 Min
Panquecas com bacon e alho-francês
55 min
Pãezinhos palhaço com hambúrguer
2h
Minicachorros de milho
30min
Piza de Nápoles
50min
Piza bolonhesa
1h 45min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza rápida de peperoni
1 Std.
Piza a metro
1 Std. 10 Min
Croissants
2h
Piza de atum
1 Std. 30 Min