Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g sobras de pão partido em pedaços
- 250 g amêndoa c/ pele
- 350 g açúcar
- 250 g água
- 6 ovos
Ovos moles
- 140 g água
- 250 g açúcar
- 8 gemas de ovo
- Amêndoa laminada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1684.6 kJ / 402.6 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 86.7 mg
Alternativní recepty
Tarte de requeijão e amêndoa
50 Min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1 Std. 20 Min
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14h 10min
Enrolado de amêndoa
1h 45 min.
Toucinho do céu
1 Std. 50 Min
Merengues de chocolate com molho de frutos vermelhos
3 Std.
Tarte de avelã com leite condensado
1 Std.
Bolo mojito
45 Min
Tarteletes de noz pecan
2h 25min
Pudim abade de Priscos
2 Std. 15 Min
Almendrados
40 Min
Angel cake de avelã
40 Min