Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten und Braten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 2 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Crème fraîche
- 60 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Radieschen, in dünnen Scheiben
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- 100 g Mais aus der Dose, abgetropft
- ½ Bund Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 100 g Gouda, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2866 kJ / 684 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1 godz. 30 min
Leberkäseburger
1h 20 min
Veggie-Mantı
1h 15min
Gefüllte Kartoffelrösti
1h
Quarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1 godz. 30 min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Gözleme mit Feta
1h
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1 godz. 30 min
Quarkbällchen (Nautzen)
45 Min
Langos klassisch
1 godz. 30 min
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10 min
Langos
1h 55min