Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 6 Eier (Kl. M)
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 180 g Mehl
- 50 g Butter, flüssig, zimmerwarm
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Zucker
- 3 - 4 Orangen, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 250 g Saft ausgepresst
- 20 g Limettensaft
- 200 g Aprikosenkonfitüre
- 200 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Softaprikosen), gewürfelt
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 60 g Orangenlikör
- 100 g Puderzucker
- 350 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Birnenkuchen alla Toscana
3sa 20 dk
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5sa
Bananen-Schoko-Mousse-Kuchen
26h
Himmlisches Manna
2 Std.
Aprikosen-Bienenstich
5sa
Früchtekuchen-Torte
7u.
Apfel-Keks-Charlotte
6sa 30 dk
Haselnuss-Baiser-Torte mit Bananen-Karamell-Füllung
3u. 15min
Tropische Orangentorte
2sa 40 dk
Schoko-Pecannuss-Torte
4h
Kaffee-Schoko-Kuchen
7u.