Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuchen
- 70 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 150 g brauner Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 TL Zimt
- ½ TL Muskat
- ½ TL Gewürznelke
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 120 g Milch
- 300 g Mehl
- 2 gestr. TL Backpulver
- 50 g Rosinen
- 30 g Mandelstifte
Schnelle Buttercreme und Fertigstellung
- 240 g Puderzucker
- 300 g Butter, Zimmertemperatur, in Stücken
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Schmand
- 6 EL Mandellikör (z.B. Amarretto)
- 150 g Kirschkonfitüre, glattgerührt
- 25 g Pistazien, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2015 kJ / 482 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6h 30min
Kloster-Cremetorte
12h
Apfel-Mandel-Cupcakes mit Karamellcreme
2 godz. 30 min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2 godz.
Orangen-Aprikosen-Torte
3 Std. 30 Min
Schoko-Pecannuss-Torte
4 godz.
Triple-Kokos-Brownies
4 godz.
Bananen-Schoko-Mousse-Kuchen
26 godz.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9h
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
Kürbis-Kokos-Orangenkuchen
1h 5 min