Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuchen
- 70 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 150 g brauner Zucker
- ½ Vanilleschote
- 1 TL Zimt
- ½ TL Muskat
- ½ TL Gewürznelke
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 120 g Milch
- 300 g Mehl
- 2 gestr. TL Backpulver
- 50 g Rosinen
- 30 g Mandelstifte
Schnelle Buttercreme und Fertigstellung
- 240 g Puderzucker
- 300 g Butter, Zimmertemperatur, in Stücken
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Schmand
- 6 EL Mandellikör (z.B. Amarretto)
- 150 g Kirschkonfitüre, glattgerührt
- 25 g Pistazien, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2015 kJ / 482 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Éclairs
4u.
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Schoko-Salami
4h 30min
Mango-Physalis-Kuchen
1 Std. 20 Min
Apfel-Wein-Tarte
3h
Rugelach mit Pistazienhalva
3 Std. 20 Min
Himbeer-Ziegenkäse-Charlotte
3 godz. 40 min
Vanillering
4u.
Mandel-Vanille-Torte
2u.
Aprikosen-Mandel-Torte
3h
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40min
Avocado-Torte
5 Std. 30 Min