Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 50 g Mandeln, gehackt
- 2 Zitronen, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält , Saft ausgepresst
- ½ Vanilleschote, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Zimt
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 800 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, geviertelt
- 100 g Apfelsaft
- 60 g Rosinen
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2180 kJ / 517 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 111 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25min
Bratapfelkonfitüre
1h 30min
Glühwein-Konfitüre
20min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Rhabarber-Konfitüre
30min
Mango-Möhren-Konfitüre
30min
Weihnachtsgelee
20min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1h
Apfel-Mandel-Konfitüre
30min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30min