Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kürbispüree
- 500 g Wasser
- 350 g Kürbis, in Würfeln (1 cm), siehe Tipp
- 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Hefeteig und Fertigstellung
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- Milch zum Bestreichen
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 26 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1 Std. 45 Min
Frühstücks-Früchte-Brot
2 Std.
Steckrübenpüree
45 Min
Kürbis-Buttermilch-Biscuits
1h 30min
Skyr-Möhren-Brötchen
40min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 Min
Kürbisbrötchen
2 Std.
Kürbisbrot
2hod. 30min
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Quarkbrötchen
35min
Norddeutsches Kürbisbrot
3 Std. 15 Min