Kompatibilní verze
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 90 g toasted hazelnuts
- 390 g double cream
- 210 g whole milk
- 130 g granulated sugar
- 3 Tbsp cocoa powder
- 5 egg yolks, from large eggs
- 1 pinch fine sea salt
- ½ tsp vanilla extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2502 kJ / 603 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Pistachio Ice Cream
10h 35min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Ice Cream Layer Cake
43 Std. 35 Min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Chocolate Ice Cream
12h
Strawberry Bavarois
6h
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45min