Kompatibilní verze
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 90 g toasted hazelnuts
- 390 g double cream
- 210 g whole milk
- 130 g granulated sugar
- 3 Tbsp cocoa powder
- 5 egg yolks, from large eggs
- 1 pinch fine sea salt
- ½ tsp vanilla extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2502 kJ / 603 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Tiramisu
5h 20 min
Chocolate Ice Cream
12h
Fruit Ice Cream
5 min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1h 30min
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24sa
Moroccan Mint Tea
25 Min
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Pistachio Ice Cream
10sa 35 dk