Zařízení & příslušenství
麻辣小龙虾肉馅
Příprava 50min.
Celkový 6hod. 20min.
1 罐
Suroviny
制作小龙虾及麻辣皮冻
-
红葱头50 克
-
洋葱 切块100 克
-
蒜头20 克
-
姜20 克
-
胡萝卜 切块50 克
-
新鲜红辣椒 选中等辣度30 - 50 克
-
蒜蓉辣椒酱80 克
-
老干妈风味豆豉30 克
-
花椒1 汤匙
-
油30 克
-
猪肉皮 提前汆水,切块200 克
-
水800 克
-
小龙虾 鲜活的1200 克
制作麻辣小龙虾肉馅
-
猪肉肉糜250 克
-
葱 切末30 克
-
姜 切末20 克
-
盐½ 茶匙
-
鸡粉¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 罐
Protein
331.3 g
Kalorie
16653 kJ /
3980 kcal
Tuk
272 g
Vláknina
6.7 g
Sacharidy
49.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
花色馅心
12 recepty/-ů
Čína
Čína