红豆沙

3.8 131 rating
Příprava 10min.
Celkový 9hod.
1000 克

Suroviny

  • 红豆 泡水8小时后沥干(见要诀),约为600克
    300 克
  • 900 克
  • 或自制猪油
    50 克
  • 红糖
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1000 克

Sodík 107 mg
Protein 59.9 g
Kalorie 8696.9 kJ / 2078.6 kcal
Tuk 51.5 g
Vláknina 33.3 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 333.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...