Zařízení & příslušenství
红豆沙
Příprava 10min.
Celkový 9hod.
1000 克
Suroviny
-
红豆 泡水8小时后沥干(见要诀),约为600克300 克
-
水900 克
-
油 或自制猪油50 克
-
红糖200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1000 克
Sodík
107 mg
Protein
59.9 g
Kalorie
8696.9 kJ /
2078.6 kcal
Tuk
51.5 g
Vláknina
33.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
333.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína