Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba (voir "Conseil(s)")
- 50 g de lait
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 15 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 75.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain à la patate douce
5h 25min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Roulé de potiron
1h 30min
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1h
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Brioche au potiron
3h 45min
Conchiglie au potiron
40min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Bretzel
1 godz. 10 min