Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba (voir "Conseil(s)")
- 50 g de lait
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 15 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 75.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sucre de Noël
1h 5min
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35min
Roulé de potiron
1h 30min
Pizza fantômes
1 godz. 45 min
Biscuits doigts de sorcière
2h
Tarte au potiron d'Halloween
2h
Pain de viande Halloween
1h 30min
Bretzel
1h 10min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min