Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba (voir "Conseil(s)")
- 50 g de lait
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 15 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 75.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1u.
Biscuits apéritifs "fantômes"
1u.
Roulé de potiron
1h 30 min
Pain cocotte
2h 20 min
Potion magique
40min
Sucre orange-épices de Noël
2u.
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1h 30 min
Pizza au potiron
1u.
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Kringle (Estonie)
2sa 40 dk
Brioche au potiron
3u. 45min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2u.