Zařízení & příslušenství
Steak au Poivre
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
217.4 mg
Protein
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tuk
71.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
30.7 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 Min
Choron Sauce
20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 Std. 40 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Beef Fajitas
1 Std.
Sicilian Salad
30 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min