Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Protein
- 69.1 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 71.4 g
- Nasycený tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 217.4 mg
Alternativní recepty
Pollock in Champagne Sauce
Žádné hodnocení
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min