Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g black peppercorns
- 4 beef fillet steaks (approx. 150 g each)
- 60 g liquid beef stock
- 40 g brandy
- 60 g double cream
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4072.7 kJ / 973.4 kcal
- Protein
- 69.1 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 71.4 g
- Nasycený tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 217.4 mg
Alternativní recepty
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2j 25 mnt
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min