Zařízení & příslušenství
Steak au Poivre
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
217.4 mg
Protein
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tuk
71.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
30.7 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Béarnaise Sauce
20min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Asparagus with Romesco Sauce
30min.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min.
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1hod. 10min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min.