Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 220 g water
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp granulated sugar
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g mozzarella cheese, cut in pieces (2 cm)
Assembly and Baking
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
Serving
- 1 ½ Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ Tbsp fresh basil leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 100 mg
Alternativní recepty
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Herb Bread
1h 10min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 godz.
Milk Bread
2h 20min
Pitta Bread
2 godz.
Pesto Star Bread
2hod. 50min
Four Cheese Sharing Flatbread
40min
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min
Cheese Straws
30 min
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min