Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- 100 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 50 g açúcar light
- 350 g pêssego cortado em pedaços
- 500 g iogurte grego natural
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 385.2 kJ / 92.1 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 53.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45 Min
Delícia de morango
1 Std. 30 Min
Mousse de fruta
6h
Mousse de meloa
6h 55min
Mousse de lima com chocolate
2 Std.
Mousse de maçã
8h 20min
Mousse com ananás e hortelã
4 Std.
Mousse de café e leite condensado
4 Std.
Mousse de chocolate branco e morangos
2 Std. 10 Min
Doce de leite condensado e café
10 Min
Mousse de maçã com crumble
35 Min
Mousse de mirtilo
12 Std.