Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g de azúcar
- 3 claras de huevo a temperatura ambiente
- 1 pellizco de sal
- 32 pepitas de chocolate para los ojos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merengue italiano
20 Min
Almíbar básico
10 Min
Merengue francés
2 godz. 15 min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Merengue con agua
15 Min
Helado bombón de tahini
14 Std.
Merengue suizo
10 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Milhojas de merengue
1 Std. 40 Min
Soplillos de Murtas
4 Std.
Brazo de gitano
3 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min