Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache montée
- 200 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 100 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
Le gâteau
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre demi-sel, et un peu pour les cercles à pâtisserie
- 110 g de lait
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé, et un peu pour les cercles à pâtisserie
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- bonbons variés
- 1 paquet de biscuits en bâtonnet au chocolat noir, type Fingers
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2047.6 kJ / 489.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 45.1 g
- Tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Cupcakes de Noël
2 godz. 25 min
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15 min
Gâteau licorne
3h
Sablés façon sucettes
1h 30min
Gâteau surprise
12h
Layer cake
1h 45min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1h 45min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40min
Roulé chocolat-noisette
1h