Verrine fraise-chocolat blanc

Verrine fraise-chocolat blanc

4.0 151 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
6 portions

Suroviny

Le coulis de fraises
  • 200 g de fraises
  • 35 g de sucre en poudre
  • 5 gouttes de jus de citron
La crème au chocolat blanc
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 165 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 275 g de fromage frais type Philadelphia ou St Môret®
Le montage
  • 5 fraises
  • 6 feuilles de menthe fraîche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6.8 g
Kalorie 1301 kJ / 311 kcal
Tuk 20.2 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...