Verrine fraise-chocolat blanc
TM6 TM5 TM31

Verrine fraise-chocolat blanc

4.0 ( 137 hodnocení )

Suroviny

Le coulis de fraises

  • 200 g de fraises
  • 35 g de sucre en poudre
  • 5 gouttes de jus de citron

La crème au chocolat blanc

  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 165 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 275 g de fromage frais type Philadelphia ou St Môret®

Le montage

  • 5 fraises
  • 6 feuilles de menthe fraîche

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
311 kcal / 1301 kJ
Protein
6.8 g
Tuk
20.2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
0.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty