Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le coulis de fraises
- 200 g de fraises
- 35 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de jus de citron
La crème au chocolat blanc
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 165 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 275 g de fromage frais, type Philadelphia ou St Môret®
Le montage
- 5 fraises
- 6 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Verrines aux fraises de saison
1 godz. 30 min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Mousse au chocolat fruitée
50min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12j 30 menit
Cheesecakes en verrine
3 godz. 5 min
Tiramisu poire-speculoos
12j 30 menit
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min