Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- 250 g mantequilla sin sal, en cubos y un poco más para engrasar
- 230 g de almendras
- 300 g de semolina fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- 4 huevos grandes
- 1 cdita de extracto de almendra natural
- 1 cdita de vainilla
Jarabe
- 140 g de azúcar
- 150 g de agua
- 175 g de miel
- 25 g de mantequilla sin sal
- 1 ½ cditas de esencia de azahar (volitelně)
Para servir
- 50 g de almendras fileteadas, tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2226 kJ / 532 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de chocolate
10min
Ajo picado (100 g)
15min
Cebolla picada (100-200 g)
5min
Ajo picado (10-20 g)
10min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5min
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14h 15min
Nueces molido fino (150-250 g)
5min
Nueces picadas gruesas (200 g)
5min
Cacahuates o nueces picados gruesos (300 g)
Žádné hodnocení
Hierbas picadas (5 g)
5min
Cebollas picadas (220-350 g)
10min