Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- 160 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 225 g de almendras, peladas y tostadas
- 150 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar
- 6 huevos
Betún
- 160 g de chocolate semi amargo
- 225 g de media crema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1827 kJ / 435 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pan de elote
2h
Pastel Persa de zanahoria y coco
2 Std. 20 Min
Pay de limón sin gluten
4u. 20min
Pastel de choco nuez
50 Min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pastel de chocolate
45 Min
Panqué de matcha
2h
Panqué de plátano
1u. 50min
Festejo de zanahoria
2h 55 min.
Pastel de zanahoria sin harina
20 Min