![Pastel de chocolate y almendras Pastel de chocolate y almendras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/17E971F0-9D56-4B13-B32B-E28D2342B092/Derivates/FCA9D08F-24E6-4BD1-9594-F2F2B434F9DE.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- 160 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 225 g de almendras, peladas y tostadas
- 150 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar
- 6 huevos
Betún
- 160 g de chocolate semi amargo
- 225 g de media crema
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1827 kJ / 435 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Pastel de choco nuez
50 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Pastel de zanahoria sin harina
20 Min
Pay de atún
1h 40min
Panqué de plátano
1h 50min
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
Gelatina de cajeta
4h
Festejo de zanahoria
2h 55min