
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinado de res
- 15 g de jengibre pelado y en rebanadas delgadas
- 1 diente de ajo pelado
- ½ - 1 chile rojo, fresco sin semillas y al gusto
- 2 cditas de miel de abeja
- 70 g de salsa teriyaki
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 30 g de sake
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 20 g de agua
- 1 cdita de fécula de maíz
- 200 g de carne de res, sin hueso en rebanadas delgadas (1 mm de grosor)
Arroz al vapor
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina
-
180
g de arroz de grano corto lavado y escurrido
nebo 180 g de arroz para sushi lavado y escurrido
Res teriyaki
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 250 g de chícharos chinos, frescos sin tallo
- 20 g de agua
- 8 cebollas cambray cortadas en rebanadas (3 mm)
- sal fina al gusto
- 1 cdita de ajonjolí tostado para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 853 kcal / 3574 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pollo kung pao
45min
Pollo teriyaki
30min
Salpicón de res
1hod.
Tinga de pollo TM6
30min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1hod. 10min
Adobo con carne
50min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Arroz rojo
1hod. 25min
Gohan
45min
Yakimeshi vegetariano
35min