Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinado de res
- 15 g de jengibre, pelado y en rebanadas delgadas
- 1 diente de ajo, pelado
- ½ - 1 chile rojo, fresco, sin semillas y al gusto
- 2 cditas de miel de abeja
- 70 g de salsa teriyaki
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 30 g de sake
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 20 g de agua
- 1 cdita de fécula de maíz
- 200 g de carne de res, sin hueso, en rebanadas delgadas (1 mm de grosor)
Arroz al vapor
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina
-
180
g de arroz de grano corto, lavado y escurrido
nebo 180 g de arroz para sushi, lavado y escurrido
Res teriyaki
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 250 g de chícharos chinos, frescos, sin tallo
- 20 g de agua
- 8 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- sal fina, al gusto
- 1 cdita de ajonjolí tostado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3574 kJ / 853 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poke bowl de atún spicy
30 Min
Picadillo con rajas
25 Min
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Salpicón de res
1 Std.
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min
Nasi goreng (arroz frito)
40 Min
Gohan
45 Min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Adobo con carne
50 Min
Tinga de pollo TM6
30 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Pollo kung pao
45 Min