Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de aceite
- 18 g de manteca de cerdo
- 13 g de ajo
- 1 ½ cdas de orégano
- 45 g de achiote, en pasta en trozo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- ¼ cdita de comino en polvo
- 1 pizcas de canela en polvo
- 65 g de vinagre blanco
- 195 g de jugo de naranja, agria
- 65 g de cebolla, en trozos
- 1 ¼ cdita de sal fina
- 500 g de filete de cerdo, en cubos (4 x 4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 3 porciones
- Kalorie
- 4841.1 kJ / 1157 kcal
- Protein
- 117.3 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 49.2 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 3207.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Salsa martajada
50 min
Demogrupal
1 Std.
Chilaquiles Rojos
25 min
Chile en nogada
3 Std.
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Pay de guayaba con almendras
4h 30 min
Pozole Rojo
1h 30min
Pollo con mole TM6
1 Std.