Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Milch
- 25 g Hefe
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Zucker
- 500 g Mehl Type 405 oder Type 550
- 1 TL Salz
- 1 Eigelb
- Hagelzucker zum Dekorieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche
2h
Italienisches Weißbrot
1h 10 min
Müsliweckchen
2h
Ciabattabrötchen
1h 40min
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1 Std. 20 Min
Joghurtbrot
2h
Pfeffer-Brötchen
1 Std. 20 Min
Jesunder Poschweck
3h 30min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2h
Süße Brötchen
1h 5min
Joghurtbrot (schnell)
1 Std. 15 Min