Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- 2 TL Salz, nach Belieben
- 300 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
25
g frische Hefe
nebo 2 ½ TL Trockenhefe -
250
g Pizzamehl
nebo 250 g Manitoba-Mehl - 250 g Dinkelmehl
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
- 50 g Olivenöl, nativ
- 40 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, in Vierteln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40 λεπτ.
Vollkornbrot
4 Std.
Blaubeer-Glace-Schaum
10 Min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 Std.
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1h 15min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4h 50min
Bananen mit Kokos-Zimt-Sauce
30 Min
Mortadella-Gurken-Salat
10 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35 min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 λεπτ.
Erdbeerpudding
2h 10 min
Rüebli-Nuss-Muffins
45min