Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- 2 TL Salz, nach Belieben
- 300 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
25
g frische Hefe
nebo 2 ½ TL Trockenhefe -
250
g Pizzamehl
nebo 250 g Manitoba-Mehl - 250 g Dinkelmehl
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
- 50 g Olivenöl, nativ
- 40 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, in Vierteln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 Min
Wiener Schoggi-Sablés
50min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Gemüse-Gewürz-Reis
45 min
Avocado-Glace
4h 15min
Schoggi-Croustillant im Whoopi Pie-Look
1h
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30 min
Mister Tomate
1h
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45 min
Zitronen-Glace
12h 30min
Himbeersauce
10 min
Rüebli-Nuss-Muffins
45 min