Zařízení & příslušenství
Tessiner Polenta
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser1000 g
-
Salz1 ½ TL
-
270 g Maisgriess, grob (Kochzeit 40 Minuten, z.B. Bramata)roter Tessiner Maisgriess (Rosso del Ticcino), grob (Kochzeit 40 Minuten)270 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
6 g
Kalorie
1003 kJ /
240 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vermicelles
3hod. 15min.
Luzerner Lebkuchen
55min.
Griessköpfli
1hod. 15min.
Risotto milanese
30min.
Polenta
30min.
Knöpfli
50min.
Polenta
1hod.
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min.
Bündner Capuns
35min.
Basler Mehlsuppe
1hod. 10min.
Süssmostcreme
4hod. 15min.