Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g camarão c/ casca
- 750 g água
- 6 dentes de alho
- 6 pés de salsa
- 2 ½ cubos de caldo de peixe
- 50 g sumo de limão
- 50 g sumo de laranja
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 malagueta
- 100 g azeite
- 100 g pimento verde cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 250 g tomate em pedaços
- 150 g alcachofras cortadas em quartos
-
150
g feijão-verde cortado em pedaços
nebo 150 g feijão-verde descongelado cortado em pedaços - 100 g lulas cortadas em rodelas finas
- 100 g peito de frango cortado em pedaços pequenos
- 350 g arroz agulha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1993.9 kJ / 476.6 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 298 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango à francesa
35 Min
Mexilhões com cerveja e mostarda
20 min
Paella de orzo e mexilhões
55 min
Ostras no forno
20 min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Paella primaveril
30 min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Frango com molho de leitão
1 godz.
Feijoada à transmontana
45min
Bacalhau à Zé do Pipo
1 godz.