Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 400 g vinho branco
- 1 limão cortado em quartos
- 6 dentes de alho
- 1 c. sopa de sal
- 1 c. sopa de massa de pimentão
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 60 g azeite
- 20 g banha de porco
- 1 pitada de pimenta
- 1 cabrito pequeno (cerca de 5 kg)
- 3 folhas de louro
Molho
- 6 dentes de alho
- 250 g azeite
- 1500 g batatinhas novas c/ casca
- 1 c. sopa de orégãos
- Sal q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 532 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pataniscas de bacalhau
50 min
Coelho à diplomata
50 min
Arroz de cabidela
50 min
Coelho à transmontana
7hod. 30min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Papas de sarrabulho
1h 25 min
Caldeirada de cabrito
2u. 50min
Coelho à caramela
13u.
Roupa velha
25 min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9 Std.
Pudim de laranja
5h
Rabanadas
55 min