Zařízení & příslušenství
Honigmousse
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
8 Portionen
Suroviny
-
Gelatine8 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Lindenhonig und etwas mehr zum Beträufeln140 g
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Orangenschale unbehandelt, dünn abgerieben¼ TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
11 g
Kalorie
1214 kJ /
290 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Lavendelcreme
5hod.
Kokoscreme
7hod. 20min.
Mango-Joghurt-Mousse
4hod. 40min.
Eierlikörmousse
8hod. 30min.
Panna Cotta al caffè
5hod.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3hod.
Joghurtmousse Vanille
2hod. 30min.
Geeiste Zimt-Mousse
5hod.
Mohn-Marzipan-Creme
3hod.
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2hod. 25min.
Waldmeister-Panna-Cotta
5hod. 15min.
Nougat-Panna-Cotta
4hod. 15min.