Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 140 g Lindenhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 500 g Quark, 20% Fett
- ¼ TL Orangenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Bayerische Creme
8h
Panna Cotta mit Honigmelone
5 Std. 15 Min
Johannisbeermousse
2 godz. 25 min
Panna Cotta
5h
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Pistazien-Pudding
2h 40min
Zimtmousse
5h 40 min
Panna Cotta al caffè
5h
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1h 10min
Weiße Blitz Mousse
5 min