Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 140 g Lindenhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 500 g Quark, 20% Fett
- ¼ TL Orangenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Schoko-Grießflammeri
4h 45min
Joghurt-Beeren-Terrine
10u. 30min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Verschleiertes Bauernmädchen
12j
Quark-Mousse
5h
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4u. 40min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2 Std. 25 Min
Weiße Schokomousse
10h
Nougat-Panna-Cotta
4h 15 min.