Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 140 g Lindenhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 500 g Quark, 20% Fett
- ¼ TL Orangenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7h
Himbeer-Zitronen-Wölkchen
10 Std. 20 Min
Gratinierte Kirschen
30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 Std. 30 Min
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Joghurtmousse Vanille
2 Std. 30 Min
Quark-Mousse
5 Std.
Gedämpfte Ricotta-Nocken
45min
Waldmeister-Panna-Cotta
5 Std. 15 Min