
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 140 g Lindenhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 500 g Quark, 20% Fett
- ¼ TL Orangenschale unbehandelt, dünn abgerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 290 kcal / 1214 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lebkuchenparfait
8hod. 15min
Johannisbeermousse
2hod. 25min
Kokospudding
2hod.
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3hod.
Amaretto-Cupcakes
3hod.
Mohn-Marzipan-Creme
3hod.
Waldmeister-Panna-Cotta
5hod. 15min
Pistazien-Pudding
2hod. 40min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1hod. 20min
Marzipan-Pudding
2hod. 20min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min