Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1952 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Panna Cotta
5h
Bayerische Creme
8 godz.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Zitronen-Parfait
4h 30min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Erdbeermousse
4h 15min
Joghurtmousse Vanille
2h 30min
Blitz-Cassata
20min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Limoncello-Creme
5h
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15min