Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1952 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Bayerische Creme
8h
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Kirsch-Clafoutis
30 min
Panna Cotta
5h
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Himbeerwolke
2h 10min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30 min