Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 1000 g de berberechos frescos
- agua
- 5 cucharaditas de sal
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
-
16 - 20
ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
nebo 16 - 20 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) - 20 g de aceite de oliva
- 250 g de agua
- 75 g de leche entera
- 90 g de harina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Masa
- 250 g de harina
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla
Montaje
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 3 huevos batidos
- 200 - 250 g de pan rallado
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillas de cerdo a la brasa con salsa de mostaza y miel y ensalada
1 godz. 30 min
Croissant de brioche y hojaldre bicolor
5h
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2 godz. 20 min
Chuletas de cordero con patatas panadera (HESTAN CUE)
35 min
Pastel de crêpes con mousse de mango
5h 20min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Pato a la naranja
3sa 20 dk
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2h 45min
Empanadillas de Lorca
2h
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 min