Zařízení & příslušenství
Regueifa da Páscoa
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 15min.
900 g
Suroviny
-
água100 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco20 g
-
sal1 pitada de
-
farinha tipo 65550 g
-
ovos2
-
açúcar200 g
-
limão só a raspa1
-
vinho do Porto20 g
-
manteiga derretida70 g
-
gema de ovo p/ pincelar1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
7 g
Kalorie
0 kJ /
391 kcal
Tuk
9 g
Sacharidy
68 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Páscoa feliz e em família
9 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko