Piza de atum

Piza de atum

4.7 115 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 doses

Suroviny

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65
    400 g
  • fermento de padeiro seco (aprox. 8 g)
    2 c. chá de
    20 g fermento de padeiro fresco
Cobertura
  • queijo mozarela cortado em pedaços
    200 g
  • azeite
    30 g
  • cebola cortada às rodelas
    200 g
  • pimento vermelho cortado em cubos
    40 g
  • pimento verde cortado em cubos
    40 g
  • sal
    2 pitadas de
  • atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
    320 g
  • tomate maduro cortado em pedaços
    150 g
  • orégãos mais q.b. p/ polvilhar
    1 pitada de
  • Azeitonas pretas descaroçadas q.b.
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 874.2 mg
Protein 32.2 g
Kalorie 2467.4 kJ / 589.7 kcal
Tuk 26.5 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 7.2 g
Sacharidy 54.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...