Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 290 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco (4 g) - 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 250 g queijo mozarela cortado aos pedaços
- 400 g tomate
- 80 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 70 g queijo feta cortado em pedaços
- 50 g cogumelos frescos laminados
- 60 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas às rodelas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas
- 50 g milho cozido escorrido
- 50 g pimento verde cortado em tiras
- 50 g ananás cortado em pedaços
- 40 g salmão fumado cortado em tiras
- Rúcula q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 1331 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Piza com base de curgete
2h 10min
Piza Margarita
1h 45min
Piza Vénus
1 Std.
Mini pizas
1 Std. 30 Min
Lasanha
1 Std. 10 Min
Piza torcida
1 Std. 30 Min
Cachorro quente
30min
Piza de Nápoles
50min
Piza bolonhesa
1h 45min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza de atum
1 Std. 30 Min