Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
- 100 g de salsa de soya
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de salsa Tabasco
- 1 cdita de ajonjolí tostado
Masa para dumpling
- 200 g de agua
- 150 g de harina de trigo
-
40
g de fécula de maíz y un poco más para espolvorear
nebo 40 g de almidón de tapioca - ½ cdita de sal
- 20 g de agua fría
Relleno
- 5 - 10 g de jengibre
- 50 g de cebolla de cambray, en trozos
- 150 g de camarón crudo, pelado
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
-
2
cda de sake
nebo 2 cda de jerez - 30 g de salsa de soya
- 1 pizca de pimienta negra molida
Armado y cocción
- 1 zanahoria, cortada en 20 rebanadas delgadas
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 20 porciones
- Kalorie
- 4640 kJ / 1100 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 160 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sushi California
1h
Gohan
45 Min
Arroz para sushi
40 min
Tacos de camarón con mayonesa de habanero
25 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Gyozas japonesas
50 Min
Nan (Pan persa)
1h 45min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
Albóndigas de cordero (Keftethes)
40 min
Roles de canela con nuez caramelizada
3h 30min
Gyoza (dumplings)
1h 30 min