Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- 90 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g leite de coco
- 45 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 4 ovos
- 25 g açúcar de coco
- 50 g mel
- 50 g farinha de coco
- 100 g trigo sarraceno
- 100 g farinha de mandioca, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de aveia s/ glúten
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 limão (raspa e sumo)
- 80 g óleo de coco derretido, mais q.b. p/ untar
Ganache
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 30 g natas
- 15 g manteiga
- 10 g mel (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1902 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolachas de canela
30min
Bolo de chocolate sem glúten
45 min
Bolacha gigante
4h 15min
Bolo com cobertura de chocolate
1 godz. 15 min
Bolachas de canela recheadas com leite condensado
1h 20min
Almofadas de batata
14sa 40 dk
Cheesecake no bake
45 min
Snack sem açúcar
10 min
Bolachas de manteiga Bé
35min
Queijadas de coco e canela
40min
Pão de sanduíche
50 min
Bolo cru de cenoura
5h 30min