Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- 90 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g leite de coco
- 45 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
- 4 ovos
- 25 g açúcar de coco
- 50 g mel
- 50 g farinha de coco
- 100 g trigo sarraceno
- 100 g farinha de mandioca, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de aveia s/ glúten
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 limão (raspa e sumo)
- 80 g óleo de coco derretido, mais q.b. p/ untar
Ganache
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 30 g natas
- 15 g manteiga
- 10 g mel (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1902 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de chocolate e avelã com praliné
40 λεπτ.
Biscoitos de banana e aveia com recheio
5 Min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9h 15min
Pão de sanduíche
50 Min
Abacate recheado com camarão e sapateira
5 Min
Bolo cru de cenoura
5 Std. 30 Min
Panquecas de grão
20min
Quindão
1h 5min
Bolachas de manteiga Bé
35 Min
Mousse de chocolate
3ωρ.
Crepes da Joana
25 Min