Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g água
- 5 ovos
- 150 g azeitonas verdes s/ caroço
- 280 g leite
- 50 g manteiga
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- Mostarda de Dijon q.b. p/ pincelar
- 250 g atum em lata escorrido
- 250 g pimento assado cortado em tiras
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2468 kJ / 591 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de atum no forno
1h 30 min
Bola com presunto, milho e mozarela
45 min
Pãezinhos de queijo
2 godz.
Empanada Catalã
2 godz.
Pãezinhos recheados com cogumelos
1h 20 min
Bola rápida de carne
55 min
Empada Galega
35min
Bola de bacalhau
1h 30 min
Queques de bacon e milho
40 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20 min
Queijo com doce de pimentos
1h
Bola de carne
1h 20 min