Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g água
- 5 ovos
- 150 g azeitonas verdes s/ caroço
- 280 g leite
- 50 g manteiga
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- Mostarda de Dijon q.b. p/ pincelar
- 250 g atum em lata escorrido
- 250 g pimento assado cortado em tiras
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2468 kJ / 591 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartes de alho-francês e cenoura
1h 15min
Bola rápida de carne
55min
Tarte de salmão e tomate seco
35min
Tortilha de batata e chouriço
50 min
Galete de tomate
45 min
Pão de noz e chocolate
1h 25min
Rosca de queijo e presunto
2hod.
Folhados de carne
1hod. 10min
Jesuítas
20 min
Pão de legumes assados
2h 30 min
Focaccia de sardinha
1h 20 min
Bola de carne
1h 20 min