Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling

Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling

3.5 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod.
4 portions

Suroviny

Hazelnut Meringues
  • hazelnuts
    1 ½ oz
  • sugar
    7 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • egg whites from large eggs
    8
  • cream of tartar
    ½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
  • sugar
    6 oz
  • orange thin peel only, no pith
    1
  • cinnamon stick broken into pieces
    1
  • star anise
    1
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • rhubarb in pieces (½ in.), divided
    12 oz
  • heavy whipping cream chilled
    6 oz
  • confectioners sugar to dust

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 73.2 mg
Protein 6 g
Kalorie 1728.6 kJ / 413.1 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...