Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
nebo 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 3402 kJ / 813 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Dutch Baby Pancake
20 Min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 Std. 50 Min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Strawberry Lemonade Cupcakes
35 Min
Strawberry Shortcakes
45 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5 min.
Fettuccine Alfredo
40 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Florida Cuban Rolls
3 Std.