Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
nebo 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 3402 kJ / 813 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken and Dumplings
45 min
Goat Cheese Rolls
2 godz.
Gingerbread Cookies
1 godz. 15 min
Herbed Spiral Rolls
35min
Cheddar Biscuits
20min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Biscuits and Gravy
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5 min
Chicken "Fried" Steak
45 min