Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 120 g unsalted butter, cold, diced
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g icing sugar
- 2 egg yolks, from medium eggs
Crème Pâtissière
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 500 g whole milk
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
Assembly
- 160 g apricot jam
- 30 g water
- 450 g mixed fresh fruit, thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Red Velvet Cake
1h 20min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Marble Cake
2 godz. 10 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Crème Pâtissière
15min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Praline Cheesecake
4h 10min
Mango Swiss Roll
40min