Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 120 g unsalted butter, cold, diced
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 50 g icing sugar
- 2 egg yolks, from medium eggs
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
Assembly
- 160 g apricot jam
- 30 g water
- 450 g mixed fresh fruit, thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Chocolate Brioche Buns
4 Std. 45 Min
Frangipane Cake
1h 45min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Profiteroles
2h 15min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3 Std. 30 Min
Choux Pastry
2h
Lemon cake
2h
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Strawberry Bavarois
6h
Crème Pâtissière
15 Min
Pecan Pie Tarts
2 Std. 25 Min
Mango Swiss Roll
40min