Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cukru
- 4 jajka
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 270 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 szczypty soli
- 800 g rabarbaru, pokrojonego na 2 cm kawałki (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1055.8 kJ / 252.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orkiszowa galette z rabarbarem
3h 10min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Galette z borówkami
1h 25min
Rabarbarowe ślimaczki
2 godz.
Maślankowiec ze śliwkami
1 godz. 15 min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 Std. 10 Min
Pavlova z truskawkami
8 Std. 45 Min
Ślimaczek cynamonowy XXL z polewą z serka kremowego
2hod. 50min
Rolada bezowa z serkiem mascarpone i owocami
3 Std. 30 Min
Ciasto pleśniak
3 godz. 15 min
Tarta cytrynowa z bezą
2 godz. 30 min
Szybkie ciasto ze śliwkami
1h 10min