Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 249 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masło pomidorowo-czosnkowe
10min
Krem z parmezanu
10min
Sos jajeczny do chlebków naan
25min
Dip z łososia z koperkiem
10min
Pasta jajeczna
5min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10min
Masło czosnkowe z serkiem
10min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 Min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z tuńczyka i jajek
20min
Włoskie masło ziołowe
5min
Pasta z wędliny
10min