Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Chicken Étouffée
45 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Beef Goulash
2h 45min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Grisons Barley Soup
55 min
Smoky Pork and Beans
3h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Garlic Turkey Stew
45 min