Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Beef Goulash
2h 45min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Étouffée
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Smoky Pork and Beans
3h