Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (2 cm)
- 30 g tomato purée
- 3 tomatoes, diced
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 760 g water
- 1 Tbsp dried marjoram
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp caraway seeds
- 1 dried bay leaf
- Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g red peppers, sliced (1 cm)
- 200 g green peppers, sliced (1 cm)
- crusty bread, for serving
- fresh oregano, for garnishing (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Greek Style Pork Stew
30 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Venison and Potato Goulash
50 Min
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.