Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Wasser
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 TL Backmalz
- 2 EL Balsamico, hell
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Tiger-Brot
3hod.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Doppelbocker aus dem Topf
3hod.
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min