Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mandeln
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 50 g Milch
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 1200 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 2 EL Zitronensaft
- 250 g Mehl
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zimt
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Kirsch-Streusel-Kuchen
1sa
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min
Apfel-Streuselkuchen
1sa 30 dk
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1sa
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5 min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Zwetschgenkuchen
2sa
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 godz. 5 min
Basic-Käsekuchen
10h
Himbeer-Käsekuchen
8小时
Erdbeer-Sahne-Torte ohne Gelatine
2h 30min