Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf
-
1
Spritzer Essig
nebo 1 Spritzer Zitronensaft - ½ TL Zucker
-
250
g Sonnenblumenöl
nebo 250 g Rapsöl - 85 g Naturjoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 598 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min
Aioli, klassisch
10 Min
Zwiebel-Dip
2 Std. 20 Min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Joppiesauce
45 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Tzatziki
20 min
Kräuter-Aioli, light
5 Min