Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 2 EL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 20 g Hefe (0.5 Würfel)
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Honig
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Brötchen
1h 40min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Zwiebelbrot mit Koriander
2h 40min
Joghurtkruste
3 Std.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Schweizer Bauernbrot
7h
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 Std.