
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- 350 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 2 EL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 20 g Hefe (0.5 Würfel)
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Honig
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 50 g Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 357 kcal / 1496 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Mediterranes Baguette
15hod.
Brötchen
1hod. 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Tiroler Schinkenbrot
16hod. 15min
Zwiebelbrot mit Koriander
2hod. 40min
Doppelbocker aus dem Topf
3hod.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2hod. 45min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7hod.
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min
Dinkelkruste
2hod. 20min
Joghurtkruste
3hod.