Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 50.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon meringue pie
3 Std.
Quiche Lorraine
45 min
Lamb sfiha
1h 20min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Lemon and coconut blondies
40 Min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Lemon tart
2h 15min
Caramel macadamia slice
45 min
Classic lemon tart
3h 10min