Apricot Danish slice
TM6 TM5

Apricot Danish slice

4.5 (59 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g blanched almonds
  • 30 g unsalted butter, softened
  • 40 g caster sugar
  • ½ tsp natural almond extract
  • 2 eggs
  • 2 sheets puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)
  • 400 g canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)
  • 20 g flaked almonds
  • 50 g smooth apricot jam, lightly beaten

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1634.8 kJ / 389.2 kcal
Protein
8.4 g
Sacharidy
38 g
Tuk
22.1 g
Nasycený tuk
7.4 g
Vláknina
4.5 g
Sodík
277.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty