Zařízení & příslušenství
Bombons recheados
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
12 unidades
Suroviny
Recheio
-
caramelos135 g
-
natas50 g
-
amendoim torrado75 g
Chocolate
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 unidade
Protein
3 g
Kalorie
876 kJ /
209 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Revista novembro 2018
27 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate fantasia
2hod. 10min.
Trufas de chocolate branco
8hod.
Temperar chocolate
15min.
Amêndoas de chocolate branco e coco
30min.
Barras de cereais
30min.
Bombons de caramelo
2hod.
Bombons de avelã e amêndoa
1hod.
Trufas de noz e café
4hod. 20min.
Bombons de licor
1hod. 30min.
Delícia de chocolate merengada
4hod. 30min.
Bombons de avelã
50min.
Bombons de creme de chocolate e avelã
2hod.