Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 135 g caramelos
- 50 g natas
- 75 g amendoim torrado
Chocolate
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doce de amêndoa e ovos-moles
1 Std. 20 Min
Bombons de avelã
50min
Bombons de licor
1 Std. 30 Min
Gelado de caramelo salgado
14h
Trufas de chocolate
1h
Bombons de avelã e amêndoa
1h
Gelado de iogurte com molho de caramelo
6h
Nogat de amendoim
20min
Bombons de chocolate branco
2 Std.
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 Std.
Bombons de caramelo
2 Std.
Temperar chocolate
15 Min