Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena®
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g d'amandes effilées
La garniture (le jour même)
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre en poudre
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 125 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en morceaux
- 125 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2055 kJ / 492 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Pavlova aux figues
4h
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Minipavlovas
3h 45min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4h
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min