Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena®
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g d'amandes effilées
La garniture (le jour même)
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre en poudre
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 125 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en morceaux
- 125 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2055 kJ / 492 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Saint-honoré au citron
2 Std. 25 Min
Pavlova aux figues
4 godz.
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 godz.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Pavlova en verrine
14h 30min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Minipavlovas
3h 45min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.