
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs type Maïzena®
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g d'amandes effilées
La garniture (le jour même)
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
- 100 g de mascarpone bien froid
- 40 g de sucre en poudre
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 125 g de fraises fraîches équeutées et coupées en morceaux
- 125 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 492 kcal / 2055 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 48 g
Alternativní recepty
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Pavlova mangue-kiwi
4hod. 10min
Minipavlovas
3hod. 45min
Pavlova aux figues
4hod.
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12hod. 15min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4hod.
Pavlova à l'ananas
3hod. 30min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2hod.
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4hod.
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1hod. 15min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5hod. 30min