Zařízení & příslušenství
Dinkel-Brioche au chocolat
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
20 Scheiben
Suroviny
-
Milch kalt100 g
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz¼ TL
-
Eier davon 1 Ei verquirlt4
-
Zucker50 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Schokotropfen backstabil100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
5 g
Kalorie
758 kJ /
181 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brotgenuss
13 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2hod. 15min.
Venezianische Brötchen
4hod. 20min.
Müslizopf
1hod. 45min.
Hefezopf
2hod. 30min.
Brioche
2hod.
Weizen-Hafer-Brötchen
1hod. 30min.
Streuselstuten
2hod. 25min.
Pausenbrötchen
1hod. 10min.
Rosinenbrötchen
2hod. 30min.
Müsliweckchen
2hod.
Quarkbrötchen
35min.
Schoko-Wecken
2hod.