
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Milch kalt
- 100 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Salz
- 4 Eier davon 1 Ei verquirlt
- 50 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 100 g Schokotropfen backstabil
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 181 kcal / 758 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefezopf
2hod. 30min
Dinkelkranz
4hod.
Zitronenbrioche
3hod. 15min
Schokimürbchen
3hod. 15min
Brioche
2hod.
Hefe-Igel (süß)
1hod. 50min
Streuselstuten
2hod. 25min
Weizen-Hafer-Brötchen
1hod. 30min
Venezianische Brötchen
4hod. 20min
Schoko-Wecken
2hod.
Rosinenbrötchen
2hod. 30min
Hefezopf "Take five"
2hod. 20min